Gevelreiniging 2019-08-06T11:30:40+00:00

Gevelreiniging

Gevelreiniging is één van de meest geleverde diensten door Osena. We werken voor woningbouwcorporaties, vastgoedbeheerders, VVE’s en bedrijfseigenaren. Maar ook de particulier is bij ons van harte welkom. Gevels in alle maten en van alle materialen nemen we grondig onder handen. Eenmalig, zodat de schilders erna aan de slag kunnen, of periodiek omdat uw woning of bedrijfspand er gewoon prima uit moet blijven zien.

Wij verwijderen algen, mos, atmosferische invloeden en alle andere aanslag. We beschikken daarvoor over uitgebreide expertise en het complete portfolio van mogelijkheden: warme en koude reiniging, met zeep of met een chemische reiniging, en voor alle type panden hoe hoog of bijzonder ook. En om het af te maken bieden we u ook de mogelijkheid om na de reiniging uw gevels te impregneren en zelfs opnieuw te laten voegen. Doorgaan tot het klaar is: zo bent u dat van ons gewend.

Offerte aanvragen

De Osena garantie

Flexibel

Heldere afspraken

Geheel naar uw wens

Zowel zakelijk als particulier

Van woning tot wolkenkrabber

Behoefte aan échte schoonmaakexperts?

Dan wordt het tijd om contact met ons op te nemen. We kijken samen met u waar uw schoonmaak behoeften liggen en op basis daarvan brengen wij een professioneel en eerlijk advies en een scherpe offerte uit. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Neem meteen contact op voor een kennismaking.

Contact opnemen
2a317f

Met trots werken wij voor: